OpenERP postaje Odoo!

OpenERP postaje Odoo!

Firma OpenERP S.A. je preimenovala svoj širom svjete poznati proizvod OpenERP u Odoo! OpenERP je jedan od najbolje rješenih sistema za planiranje resursa preduzeća, izražava jedinstvenu modularnost a uz sve to je i “otvorenog koda”!

OpenERP ide prema novim teritorijama, i dalje od ERPa. Proteklih sedmica, objavili su open source CMS, eCommerce i Business Intelligence engine. Integracija prodaje sa zalihama, računovodstvo i proizvodnja su jedna stvar. Ali OpenERP smatra da moderne firme zaslužuju više od toga.

Velike firme trebaju da integrišu sve svoje prodajne kanale: mjesto prodaje, eCommerce, dolazeće prodaje. Velike firme moraju imati jake ulazne marketinške aktivnosti povezane 360° sa sistemom izvještavanja i CRM-om. Velike firme moraju svoju primjenu upravljanja projektima vezati za svoje vremenske tabele, finansijske i računovodstvene aplikacije.

Sa 3.000 + aplikacije, OpenERP je jedinstven. Nijedan drugi proizvod ne omogućava takav nivo integracije out-of-the-box. Iz tih razloga mislimo da je vrijeme da napravimo razliku OpenERPa od tradicionalnih ERP igrača. Poređenje više ne postoji.

Dakle, preimenovali su proizvod i firmu u “ODOO”.

17.05.2014 / ComTECH, Svijet

Dijeli objavu

OpenERP postaje Odoo!