Proizvodi i Usluge

Prodaja kao jedan od naših osnovnih segmenata poslovanja

U našoj ponudi imamo širok spektar artikala vodećih svjetskih proizvođača IT opreme. Takođe pored računarske opreme koja je najviše zastupljena (monitori, računari, laptopi, memorije, grafičke karte, mrežna oprema, periferija, štampači, potrošni materijal itd.) u našoj ponudi imamo i TV uređaje, telefone, digitalne aparate, memorijske kartice, kablove i još dosta dodatne opreme.

Sva roba je proverenog kvaliteta nabavljena preko direktnih i zvaničnih distributivnih kanala. Za svu robu postoji garancija određana od strane proizvođača i distributera.
Pored bogatog asortimana robe na našem lageru, takođe imamo mogućnost nabavke robe po narudžbi u veoma kratkom vremenskom periodu.
Za prodanu robu postoji mogućnost transporta unutar cijele Bosne i Hercegovine putem brze pošte u veoma kratkom vremeskom intervalu.
Sav asortiman možete pogledati u našoj Web prodavnici, a za sve ostalo slobodno na kontaktriajte putem kontakt forme, e-maila ili telefona.

Proizvođači iz našeg asortimana

Usluge

Zašto ComTECH

Da bismo to i uvidjeli, razmotrimo jedan primjer:

Bojan je sposoban radnik, želi da osnuje svoje prvo preduzeće za trgovinu, jer je tokom svog radnog veka stekao iskustvo, znanje i što je najvažnije, kontakte u oblasti trgovine i oseća se sposobnim da deo svojih sredstava uloži da pokrene vlastiti biznis – prodaju obuće.

  • Bojan prvo treba da osnuje firmu
  • Zatim treba da ode u banku da otvori tekuće račune
  • Zatim treba da uplati osnivački kapital
  • Bojanu će za poslovanje biti potrebno i nekoliko kompjutera, i još koji hardver… a neko će morati i da ih umreži.
  • Uh, Bojan je zaboravio na sistemski i aplikativni softver koji mora da bude licenciran na računarima koje kupuje.
  • Hm, na čemu će Bojan da vodi poslovanje? Upravo tako, potreban mu je poslovni program, kao i programi za knjigovodstvo ( softveri za knjigovodstvo ). Programi za knjigovodstvo će Bojanu daleko olakšati rad.
  • Tu je i fiskalna kasa ili fiskalni štampač… Koju odabrati, obzirom na veliku ponudu na tržištu, a uzimajući u obzir opseg poslovanja i broj artikala koji se prodaju preko fiskalnog uređaja?
  • Ko će Bojanu da vodi knjigovodstvo ? Bojan mora da reši i taj problem. Koji će programi za knjigovodstvo ( softveri za knjigovodstvo ) biti korišćeni ?
  • Trebaće mu možda i kredit za uspešniji start biznisa…. ali banke traže biznis plan za mala i srednja preduzeća. Bojan mora da nađe i firmu koja će za njega da izradi biznis plan.
  • Marketing ? Kako započeti? Pa najbrže i najjeftinije verovatno, preko internet sajta. Bojan treba da se suoči i sa problemom odabira ekipe, ili, što je češće, pojedinca, koji će da postavi osnovni internet sajt…

U ponudi usluga koje pruža ComTECH je prije svega servis koji radimo još od samog osnivanja. Sam servis je podjeljen na nakoliko segmenata: servis u našim poslovnim prostorijama, servis na terenu za pravna lica, implementacija i održavanje poslovnih programa, usluge knjigovodstva i servis fiskalnih sistema. Pored servisa u ponudi naših usluga je priprema za štampu, štampanje, kopiranje, konsalting, web dizajn, izrada web stranica i web hosting. Više detalja o tome na linkovima ispod.

Proizvodi i Usluge