Knjigovodstvene usluge

Uz ePoslovanje će te postići mnogo više uz niže troškove i manje vremena i stresa!

Knjigovodstvene usluge

   U saradnji sa mnogim firmama tokom godina implementacije i održavanja poslovnih softvera, uvidili smo važnost učestvovanja knjigovođa u implementaciji softvera. Kako bi smo svojim klijentima pružili potpunu podršku, odlučili smo da u svoj set usluga uvrstimo i knjigovodstvene usluge. Ono što Vama možemo da punudimo su knjigovodstvene i druge usluge prilagođene Vašim potrebama. Svi partneri mogu da biraju iz seta standardnih ili pak dodatnih usluga.

Savjetovanje i edukacija

   Da bi smo upotpunili našu ponudu, imamo jasno definisane vrste usluga koje pružamo, uz povoljne cijene, te svim našim partnerima nudimo usluge savjetovanja i edukacija koje su uključene u standardne pakete, plus dodatne koje izvršavamo na Vaš zahtjev.

    Više ne morate da brinete i ustručavate da zatražite pomoć koja Vam je potrebna.

Knjigovodstvo i softver

   Da bi se knjigovodstvo moglo adekvatno voditi, neophodan je dobar i kvalitetan softver. Kao naše najjače kvalitete možemo sa ponosom da istaknemo našu ponudu i implementaciju računovodtvenih softvera svih veličina i namjena. Zajedno sa knjigovodstvenim uslugama nudimo kompletno riješenje za vaše poslovanje – ePoslovanje. U ponudi su Billans, DataLab Pantheon, OpenERP. Za svakoga po nešto.

Knjigovodstvene usluge