CRM

Odoo CRM Vam omogućava da pratite potencijalne klijente (leads and opportunities) fokusirajući se na najveći potencijal, nezavisno od toga da li su klijenti pokazali interesovanje za Vaš proizvod/uslugu ili nisu. Možete da prilagođavate prodajni ciklus Vašim potrebama, da pratite i kontrolišete statističke podatke, ali i da kreirate i implementirate automatizovane marketinške kampanje kako bi unapredili poslovne/prodajne rezultate.

Ključne karakteristike:

Praćenje potencijalnih klijenata Leads & Opportunites

Upravljajte svojim prodajnim timom, celokupnim procesom prodaje i pratite vaše potencijalne klijente od momenta kada ih kontaktirate, kada pokažu interesovanje, pa sve do ugovorene porudžbine.

Planiranje Sastanaka & Razgovora

Pratite efikasno prilike za saradnju koje se pojavljuju kroz zajedničke kalendare, zapise poziva, prodajnih zadataka i sl.

Outlook & Thunderbird Dodaci

Sinhronizujte svoje email-ove sa Odoo CRM sistemom. Kreirajte nove potencijalne klijente (leads) direktno iz Ms Outlook-a, imajte uvid u dokumente, postojeće klijente itd.

Pratite ponude i narudžbine

Pretvorite prilike u ponude u samo jednom kliku, pretvorite ponudu u narudžbinu i pratite prodaju (fakturisanje, isporuke itd.)

Statistika u realnom vremenu

Sa Odoo CRM inteligentnim poslovnim sistemom možete vrlo precizno da predviđate i analizirate prodajne aktivnosti.oruke itd.)

Pokretanje Marketinške Kampanje

Odoo CRM Vam omogućava da automatizujete proces brige o potencijalnim klijentima koristeći marketinške kampanje, kroz automatizaciju elektronske, ali i klasične pošte.

Sticanje potencijalnih klijenata (leads)

Odoo CRM pruža pristup email-u, integraciju sa formom web sajta i dodacima kako bi se automatski kreirale liste potencijalnih klijenata putem veb servisa.

Biti Mobilan

Odoo CRM kalendar je sinhronizovan sa iPhone, MS Outlook i Android sistemima.

CRM