Web dizajn i hosting

Izrada web stranica

Izrađujemo profesionalne web stranice po povoljnim cijenama koje u praksi donose rezultate u vidu povećanja broja kupaca Vaših proizvoda i usluga.
Stranice dizajniramo i izrađujemo koristeći najnovije web tehnologije uz poštivanje svjetskih web standarda.
Stranice su optimizirane jer se rade prema SEO principima pa već u startu imaju vrlo dobru poziciju na tražilicama, a time i veliki broj posjeta, što generira veći broj direktnih poslovnih upita, a to dovodi do same realizacije.

Po nama su web stranice ne samo nužna podrška prodaji već i vrlo učinkovit te jeftin marketinški i prodajni alat.

Naš posao je osmišljavanje dizajna, izrada, smještaj i održavanje stranica, programiranje te internetski marketing.

Održavanje web stranica

Održavanje web stranica je proces ažuriranja sadržaja te održavanja funkcionalnosti i strukture web stranica koji počinje teči nakon njihove izrade.
Održavanje nije obavezno, ali nameće se kao logična potreba za ažuriranjem kod 99.9% web stranica.
U mogućnosti smo ponuditi održavanje web stranica koje smo sami izradili, kao i održavanje stranica koje su izradili drugi autori.

Web hosting

Web hosting je usluga smještaja web stranica na internet serveru, koja obuhvaća i popratne usluge vezane uz domene, e-mail poštu, web aplikacije i dr.

Europski hosting

U našoj ponudi možete pronaći hosting pakete smještene na Linux serverima u Europi. Hosting nudimo kao zasebnu web uslugu ili unutar spektra web usluga u našoj ponudi. Imate mogućnost zakupiti europski web hosting po super povoljnim cijenama. Ne garantujemo samo uptime od 99,5%, već garantujemo da ćete biti zadovoljni sa našim uslugama.

VPS Hosting

VPS Hosting ili virtual private server je način podjele fizičkog servera na više izoliranih virtualnih servera koji podjednako troše resurse fizičkog servera. Svaki VPS je zaseban i nisu ovisni jedan o drugom. Serveri na koje se instaliraju VPS-ovi su smješteni u evropskim datacentrima kako bi pristup stranicama bio izrazito brz. Kao virtualizacijsku tehnologiju koristimo XEN koji pruža potpunu izolaciju između korisnika.

Web shop

Web shop je online sistem za prodaju Vaših proizvoda i usluga preko interneta. Funkcioniše na način virtualne trgovine i dostupan je 24/7 u realnom vremenu. Povezivanjem sa Vašom realnom ponudom u mogućnosti ste ponudi svoje proizvode i usluge svim korisnicima interneta.

Web shop aplikacija

U našoj ponudi nudimo gotovu web aplikaciju Web shop sistema temeljenu na PHP/MySQL tehnologiji. Web shop aplikacija koristi open source CMS sistem za upravljanje svim sadržajima te se može integrisati u web stranice ili biti samostalno web rješenje.

O web shop aplikaciji

Ukoliko želite otvoriti i voditi svoju internet prodaju to možete učiniti na jednostavan način koristeći open source Web shop aplikaciju. U web shop aplikaciju integrisana je i CMS aplikacija koja omogućuje kreiranje sadržaja: od stavki menija do artikala. Web shop aplikaciju možemo pod određenim uslovima integrisati i u Vaše postojeće web stranice. Aplikacija se može u slučaju potrebe prilagoditi svim specifičnim zahtjevima.

Web dizajn i hosting